ANAF le dă la preț de pomană: mașini pe care și le permite orice român. Un BMW costă doar 3.900 lei
Românii au din nou ocazia de a pune mâna pe mașini, unele dintre ele fiind de lux, chiar de la ANAF.
Fiscul a confiscat altă serie de mașini de la românii care nu și-au plătit datoriile, iar acestea sunt acum scoase la licitație.
Cu doar câteva mii de lei, poți achiziționa un autoturism aparținând unor mărci consacrate, cum ar fi, de exemplu, producătorul auto bavarez BMW. Desigur, trebuie să ai și puțin noroc, să fii licitatorul care lansează cea mai mare ofertă, dar gama oferită de Fisc este extrem de variată, ceea ce înseamnă că ai mari șanse să te alegi cu adevărate chilipiruri.
Fiscul dă românilor mașini la preț de pomană. Cât costă un BMW, Volvo sau Audi
De exemplu, un BMW 535 i din 1996 se licitează, pe 19 octombrie 2022 la Galați, str. Brăilei 33. Prețul de pornire este de numai 3.954 lei!
Dacă te pasionează marca Audi, ai noroc! ANAF Brașov vinde, pe 25 octombrie 2022, un Audi A2 8P, mult mai nou decât BMW-ul de mai sus. Anul fabricației este 2005, iar licitația pentru acest autovehicul a fost stabilită ca preț de pornire de la 10.859 lei. Dacă ești interesat, licitația are loc pe str. Mihail Kogălniceanu, nr. 7.
În aceeași zi, deci tot pe 25 octombrie și tot la Brașov, mai poți pune mâna pe un Volvo V70. Acesta este fabricat în 2000, iar prețul de pornire al licitației este de doar 3.954 lei.
Fiscul din Iași vinde un Mercedes Benz E 220 CDI, fabricat în anul 2003. Licitația are loc pe 25 octombrie, pe str. Anastasie Panu 26. Prețul de pornire anunțat de reprezentanții Fiscului este de 10.271 lei.
Tot la Iași poți achiziționa un Volkswagen 7M din anul 2004, dacă ești dispus să plătești cel puțin 8.413 lei. Această licitație are loc o zi mai târziu, respectiv pe 26 octombrie.
Desigur, nu te poți prezenta la licitație pur și simplu. Trebuie să pregătești o serie de documente, ce trebuie depuse cu o zi înainte de data licitației, la autorități:
a) oferta de cumpărare;
b) dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei;
c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
f) pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
h) declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.